Intro image

Review // 20th Dirk Deluxe

Deventer – Soms zijn woorden overbodig en moet je beelden voor zichzelf laten spreken, dit ging op voor de 20th Dirk Deluxe dat 11 december plaatsvond in een uitverkocht Burgerweeshuis te Deventer. Hardwell, The Flexican, Bassjackers, Bizzey en Sef zijn slechts een kleine greep uit de artiesten die acteerde op 11 december, maar ook de area’s van Shabbaas en Deventer Kollektief waren een groot succes. Genoeg gesproken, zie de onderstaande youtube beelden gemaakt door onze creative director, Kasimir Szekeres.

Alle foto’s van de 20ste Dirk Deluxe editie in het Burgerweeshuis zijn nu terug te vinden in het fotoalbum, met dank aan Jelmer Gremmen en Hilda van der Meulen!
Er is zogezegd ook gefilmd tijdens Dirk Deluxe door Kasimir Szekeres. De beelden van 11 december worden gemonteerd tot een video compilatie, deze staat binnenkort online. Leuk om te vermelden is dat de Bassjackers de soundtrack voor deze video compilatie gaat leveren.

Zo, jullie zijn weer helemaal op de hoogte en willen wij artiesten, partners en bezoekers bedanken voor het realiseren van een geweldige editie in het Burgerweeshuis. Op zaterdag 26 Februari zijn we van Dirk Deluxe weer terug met een nieuwe editie in het Burgerweeshuis te Deventer. Echter kun je met ons wel het nieuwe jaar in gaan, want op New Years Eve organiseren wij University of Dance editie met The Flexican, Bassjackers & Sef in Hedon Zwolle, kaartjes daarvoor zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium: hedon-zwolle.nl