Intro image

Review // 2nd FokTop!

Deventer – Na een lange aanloop en een keiharde promo was het eindelijk zo ver, zaterdag 26 maart stond het FokTop! concept in het Burgerweeshuis. FokTop! brancht Deventer een rauwe Electro avond vermengt met Baille Funk, Baltimore, Fidget en Dubstep Invloeden.

De avond werd geopend door de Electro sound van de heren Funagi, een talentvol DJ duo uit Deventer waar we nog veel van gaan horen. Vervolgens stapten de heren van Venour onder DJ naam Nick & Black in de DJ Booth, om hun FokTop! sound ten gehore te brengen aan een groot publiek, want de zaal was al tegen 12 uur goed gevuld. Om 1 uur kondigde MC Dan Stezo de man van de avond aan, genaamd DJ Rockid. DJ Rockid bewees eens te meer waarom hij nationaal geprezen word om zijn skills, want de Rotterdammer mixte/scratchte alles van House tot Dubstep aan elkaar. Halverwege zijn set trakteert Rockid het publiek op zijn scratch skills, dat enthousiast en dansend wordt opgepikt door de menigte in de zaal! Om 2 uur namen de Guerilla Speakerz het over van DJ Rockid, die onder luid applaus van een vol Burgerweeshuis werd afgekondigd door Dan Stezo. Guerilla Speakerz bracht met veel energie, liefde en bier een dikke Electro set, waar u tegen gezegd mag worden. Om klokslag 3 uur werd de nacht afgesloten en afgebroken door Vage Gasten die luisteren naar de namen Henzel & Disco Nova. Het Vage Gasten DJ duo brachten een uitzinnig publiek een zeer diverse maar eigenzinnige set en sloten de nacht af zoals alleen zij dat kunnen, hard! Terugkijkend mag er gesproken worden van een geslaagde tweede editie, waarbij ik de heren van Venour nog in het bijzonder wil bedanken voor de visuals!

Alle foto’s van de tweede FokTop! in Deventer zijn nu terug te vinden in het fotoalbum, met dank aan Kasimir Szekeres en Janiek van Dijk!
Er is tevens ook gefilmd tijdens University of Dance door onze video director Kasimir Szekeres. De beelden van 26 maart zijn hieronder terug te vinden.
Wij (Het Burgerweeshuis, Rockid en DB) willen iedereen bedanken voor het realiseren van een zeer geslaagde tweede editie in het Burgerweeshuis, dit smaakt zeker naar meer!