Intro image

Release // Yellow Claw – Allermooiste Feestje Ft. Polska & Ronnie Flex

Amsterdam – Januari 2012, Amsterdam – Jim Aasgier en Nizzle zijn samen met mc Bizzey het razendpopulaire dj-team Yellow Claw. Voor wie Yellow Claw nog niet kent, een kleine introductie: Yellow Claw is een DJ act en speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier, Mc Bizzey en wordt georganiseerd door het vierde lid Dennis Brugman (DB Label) bekend van het succesvolle dance concept Dirk Deluxe. De sound van Yellow Claw is het best te beschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Wat een jaar geleden begon als een eenmalig optreden is in korte tijd uitgegroeid tot een act met eigen avonden door het hele land en een spoor van verwoesting achter zich laat. De clip die ze samen met rappers Mr. Polska en Ronnie Flex schoten werd in de eerste 24 uur na lancering meer dan 25.000 keer bekeken. In ‘Het Allermooiste Feestje’ delft dan ook een compleet dameshockeyteam het onderspit en duiken jeugddromen op 4 wielen op.

De eerste single van Yellow Claw is een kraker die hiphop, grime en Dubstep in de mangel neemt en zo de dansvloer gijzelt. Voor de productie doken ze de studio in met Boaz van de Beatz, hofleverancier van het Nouveau Riche-collectief waar Mr. Polska en Ronnie Flex ook toe behoren. De groep won onlangs een State Award voor beste groep. Boaz won er zonder enige vorm van competitie een voor Beste Producer.

DJ Jim Aasgier is overdag regisseur Jim Taihuttu van Habbekrats. Hij maakte eerder clips voor o.a. Tiesto, The Partysquad, The Opposites, Sef en Dio en vorig jaar was hij regisseur van de veelgeprezen speelfilm Rabat. ‘Het Allermooiste Feestje’ laat een andere kant van zijn talent zien. Deze alinea moet u lezen met een Vlaamsch accent in uw hoofd.

Het grensoverschrijdende nummer is gratis te downloaden op www.YellowClaw.com. Wees op de uitkijk voor de a.s. remix met rappers Mocro Maniac (HydroBoyz) en Jebroer (Nouveau Riche) Op de Facebook van Yellow Claw is tevens een nieuwe mixtape te vinden met nog meer exclusives waaronder een remix van de carnavalskraker Gas Op Die Lollie van FeestDJRuud.

Voor meer informatie over Yellow Claw, bezoek de officiële website op www.yellowclaw.com

Allermooiste Feestje in de media:

- Allermooiste Feestje op State Magazine

- Allermooiste Feestje op Puna

- Allermooiste Feestje op BNN

- Allermooiste Feestje op 101 Barz

Download hieronder: Yellow Claw – Allermooiste Feestje Ft. Mr. Polska & Ronnie Flex.