Intro image

14.07.2012 // 9th University of Dance

Date

14.07.2012

Event

Main Area

Venue

Hedon
Zwolle, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

Presale: 12,50 Euro
Door: 15,00 Euro
Click here for tickets

Zwolle – Voor University Of Dance, het meest eclectische feest van Zwolle hebben we een knaller van een headliner weten te strikken! Namelijk de absolute admiraal van de Dirty House,Vato Gonazalez met MC Tjen!

Vato Gonzalez
Björn Franken, beter bekend (of berucht) onder de naam Vato Gonzalez is een DJ / producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house. Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, event en de muziekstijl ‘Dirty House’ op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige Latin- en Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden ‘volledig de pan uit rockt’.

MC Tjen
MC Tjen alias ‘the woman activator’ – normaal gesproken te vinden onder de naam Vincent van den Berg – begon zijn carrière niet door uren te graven naar platen in de lokale recordshop, of met casette bandjes van zijn vader. Tjen begon zijn carrière door met te harde 2step en UK Garage muziek rond te rijden in een oude rode Peugeot. Inmiddels rockt hij de shows als ‘Vato Gonzalez’ vaste MC tijdens optredens (Fruitboy Flavour).

Feest DJ Ruud
Feest. DJ. Ruud. Een man die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne. Als een wandelende mash-up tussen fout en goud roept hij mooie herinneringen op met je favoriete classics uit het verleden, laat hij je meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert hij je alvast aan de helden van de toekomst. GAS OP DIE LOLLIE!

University of Dance is een initiatief van Hedon & Buro Ruis (voorheen Studentertainment), waarbij Dirk Deluxe (DB Label) het concept levert.