Intro image

13.10.2012 // 27th Dirk Deluxe

Date

13.10.2012

Event

Main Area

Feel Good Area

Venue

Burgerweeshuis
Deventer, The Netherlands

Time

23.00 – 04.00

Tickets

(Normal) 12,50 Euro (HBO/CJP) 10,50 Euro
Click here for tickets

Deventer – De 26ste editie van Dirk Deluxe in het Burgerweeshuis staat in teken van het allermooiste feestje, namelijk Yellow Claw die 26 mei een 2 uur durende set zullen neerzetten met als special guest niemand minder dan Ronnie Flex.
Maar Yellow Claw maakt het allermooiste feestje nog iets mooier, want de nacht wordt afgesloten door de koning van de Dirty House Vato Gonzalez vergezelt door zijn vaste MC Tjen. Victim of House en Electrick Heroes trappen de Dirk Deluxe nacht af, met vocale ondersteuning van Rob Dekay. Geen Dirk Deluxe zonder de visuales van de Wonderboys, ook deze editie staat het duo Sander en Camiel garant voor mooie beelden.

Yellow Claw is een DJ act en speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier, Mc Bizzey en wordt georganiseerd door het vierde lid Dennis Brugman (DB Label).
De sound van Yellow Claw is het best te beschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Wat een jaar geleden begon als een eenmalig optreden is in korte tijd uitgegroeid tot een act met eigen avonden door het hele land en een spoor van verwoesting achter zich laat. De clip die ze samen met rappers Mr. Polska en Ronnie Flex schoten werd in de eerste 24 uur na lancering meer dan 25.000 keer bekeken (inmiddels bijna 1 miljoen views).
In ‘Het Allermooiste Feestje’ delft dan ook een compleet dameshockeyteam het onderspit en duiken jeugddromen op 4 wielen op.
Zaterdag 26 mei zal Yellow Claw tijdens de 2 uur set in het Burgerweeshuis worden bij gestaan door de trots van Capelle, Ronnie Flex. Moeders verstop je dochters!

Vato Gonzalez Speciale gast van de avond is Vato Gonzalez met dank aan de dames van 010 Bookings uit Rotterdam. Vato Gonzalez heeft de aflopen jaren een imperium om zijn naam heen gebouwd met een eigen agency, mixtapes die worden beluisterd door een miljoenenpubliek, en ontwikkelaar van een eigen muziek genre, genaamd de Dirty House sound. Vanaf 2011 kan daar een zijn eigen dance concept (Crowd Control) en een internationale hit met Bad Riddim aan worden toegevoegd. Vato wordt tijdens zijn DJ set bij gestaan door zijn vaste vocale waarde MC Tjen.

Victim of House is een nieuwe DB Label act, bestaand uit Nick Esselink en Joris Timisela. Victim of House brengen aanstekelijke mix van opzwepende House met een fashion tintje. Electrick Heroes bestaat uit het duo Sebastiaan Voortman en Daan Bronswinkel, samen openen de heren de avond met een eclectische DJ set. Beide opening acts worden vocaal ondersteund door Rob Dekay.
De Wonderboys Sander en Camiel zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot iconen VJ van Dirk Deluxe. De heren zijn gepassioneerd en voorzien de avond van een extra dimensie met levensgrote live visuals. De bovenzaal van Dirk Deluxe wordt gehost door Electrick Events.