Intro image

13.03.2010 // 18th Dirk Deluxe

Date

13.03.2010

Event

Line-up

Venue

Het Burgerweeshuis
Deventer, The Netherlands

Time

23.00 – 04.00

Deventer – Zaterdag 13 maart staat de achttiende editie van Dirk Deluxe in het Burgerweeshuis met onder andere Quintino, Hardwell en Carita La Nina. Het beloofd een mooie editie te worden met deze drie grote DJ namen uit de internationale dance scene!

Quintino en Hardwell zijn bezig met een onbeschrijfelijk opmars binnen de internationale dance scene (qua optredens en releases), want beide heren staan op alle grote internationale events: van New York tot en met Sydney. Quintino werd zelfs in het najaar van 2009 uitgeroepen tot de meest populaire DJ van de zomer.
Carita La Nina is naar mijn mening de beste female DJ van Nederland. Ze doet qua skills niet onder voor de bovenstaande heren, want ze behoort al enkele jaren tot de Eclectische top. Carita stond afgelopen jaar op Dirty Dutch en maakt haar internationale opwachting op o.a. Ibiza.

Alle DJ’s worden op de avond vocaal ondersteund door onze vaste host, de Britse MC Spyder. Uiteraard zijn ook onze residence Lithium, J-Skills, en het VJ duo van Wonderboys. weer van de partij! In het Burgerweeshuis/Dirk Café draait Wouter Hekkert zijn beats, zijn draaistijl varieert van House tot R&B.

Damage is 12,00 euro per ticket en 10,00 euro per ticket voor HBO/CJP. De Dirk Deluxe tickets zijn verkrijgbaar op twee manieren, online (klik hier voor tickets) en bij de bekende voorverkoopadressen: Het Burgerweeshuis, Skims Feet, Castle Gameshop en Hendy Koele, klik hier voor een plattegrond.

De kaartverkoop start dinsdag 23 februari 2010 bij de boven vermelde voorverkoopadressen, maar je kan vandaag al online je kaartje kopen via Paylogic, wees er snel bij want het gaat hard!

Weet je al zeker dat je zaterdag 13 maart komt, geef het dan aan op Partyflock en Hyves. Trouwens Dirk Deluxe heeft tevens een Facebook account, dus je kan nu ook op Facebook aangeven als je er bij bent: klik hier! Binnenkort meer informatie over de 13 maart editie van Dirk Deluxe.

Tot Dirk!

Dennis