Intro image

08.09.2012 – 10th University of Dance XXL

Date

08.09.2012

Event

Line-up

Venue

Hedon
Zwolle, The Netherlands

Time

22.00 – 04.00

Tickets

Presale: 12,50 Euro
Door: 15,00 Euro
Click here for tickets

Zwolle – De tiende editie van University of Dance vindt plaats tijdens de Bruisweken. Tien keer is een jubileum en dus pakken we extra groot uit met een XL editie met namen van formaat. Dat het een XL is blijkt uit dit prachtige rijtje op maar liefst twee area’s. In de ‘Main Area’ in Hedon staan de headliners Billy The Kit, The Flexican, Strijder Systeem (met Sjaak van Krokobil), Condance en MC V.I. als host van de nacht. In de ‘Defected Area’ in Popfront staan de heren Timo-T, Mark LaRocca, Lastpaq en Casper Grey.

Billy The Kit is een entertainer pur sang, een DJ globetrotter en verantwoordelijk voor de hitlijst kraker ‘Higher’. De DJ uit Den Haag ziet zijn woonplaats maar weinig door zijn internationale boekingen, want Billy zijn agenda brengt hem in Bulgarije, Hongarije, Italie, Spanje, Griekenland etc. Billy the Kit draait al jaren mee in de DJ top en zijn succes zit hem in zijn excentrieke manier van draaien waar alles uit de kast wordt getrokken om het publiek te entertainen, dat zal 9 september in Hedon Zwolle niet anders zijn!

Nationaal geliefd om zijn draaitechnieken en door Chuckie benoemt als beste Eclectische DJ, The Flexican heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een headliner in zijn eigen muzikale segment. The Flexican staat er om bekend alle muzikale genres (van Hiphop tot House) te kunnen verbinden tot een dansbare sound, waarop je niet kan stil staan. Zijn mix kwaliteiten zijn uniek, waardoor succes slechts een kwestie van tijd was. The Flexican is tevens een getalenteerde producer, dat liet hij o.a. zien met zijn versie van Bumaye van Thyphoon.

Sjaak is een echte club strijder, met hits als Stuk, Licht van de Lazer (beide PartySquad) en natuurlijk t meest recente wapenfeit Krokobil (Yellow Claw/Polska) heeft hij bewezen menig venue op haar grondvesten te doen trillen.
Strijder Systeem is de club vertaling van deze bangers, met Sjaak als host wordt er DJ set neergezet met een randje straat. Het beste van de rapper wordt gecombineerd met een aanstekelijk dansvloer verwoestende mix. Verwacht hiphop, dubstep, een beetje trap, moombathon, electro, maar ook House misstaat niet binnen het Strijder Systeem. Strijders en tijgers verenig jullie, Sjaak groet je op 8 september met zijn Strijder Systeem.

MC V.I. zal de avond hosten en de heren Wonderboys zullen de zaal voorzien van Visuals.

University of Dance is een initiatief van Hedon & Buro Ruis (voorheen Studentertainment), waarbij Dirk Deluxe (DB Label) het concept levert.