Intro image

30.09.2010 // 2nd Yellow Claw Thursday

Date

30.09.2010

Event

Line-up

Venue

Jimmy Woo
Amsterdam,
The Netherlands

Time

23.00 – 03.00

Tickets

10,00 Euro
Door Sale

Amsterdam – Donderdag 30 september om 23.00 uur staat de tweede editie van Yellow Claw Thursday in de vernieuwde Jimmy Woo, met het succes trio Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey. Support acts zijn er van Elias Mazian (DJ van Hef Bundy) en Danjah (DJ van FATA).
Op 8 juli lanceerde de drie hun geesteskind groots binnen de muren van de Jimmy Woo, wat resulteerde in een geslaagde editie waarover nog lang werd nagepraat tot ver buiten de grenzen van de Randstad. Donderdag 30 september zal de Yellow Claw formatie wederom neerstrijken in de meest besproken club van Amsterdam om jouw weekend al op donderdagavond te laten beginnen.
Werken op vrijdag is niet langer een verplichte optie, want Jim Aasgier en Nizzle brengen jou een energieke sound die je de hele nacht op de dansvloer houdt. Een sound die even vernieuwend als vertrouwd is, maar die met veel liefde en skills word gebracht door het DJ duo.
Bizzey is de rode draad van de avond, want zijn zwoele olijfoliestem zal de avond vocaal naar een nachtelijke hoogtepunt brengen.
Join the Yellow Claw community en kom donderdag 30 september om 23.00 naar de Jimmy Woo. Neem vrijdag vrij van je werk en bereid je voor op een lange muzikale experience, dat is geen slogan maar een belofte! We zien je daar!