Intro image

About

DB – opgericht door Dennis Brugman – is een ambitieus en creatief label, waarbij muziek een centrale rol speelt. DB ondersteunt dance geori├źnteerde organisaties bij het realiseren van evenementen, ontwikkelt/organiseert concepten onder eigen label en behartigt als management/boekingskantoor de belangen van artiesten.

Sinds 2005 ondersteunt DB nationale en internationale dance organisaties in de volle breedte van disciplines, van programmering tot marketing en van floor-management tot en met advies. Ondanks de internationale werkervaring blijven de ambities van het label grenzeloos, want voor 2011 staan er zelfs intercontinentale concepten op de agenda. In de afgelopen jaren heeft het Label een internationaal netwerk kunnen opbouwen, dat bestaat uit contacten met management- en boekingskantoren, kledingmerken, artiesten, vormgevers en media.

Het label ontwikkelt en organiseert tevens eigen dance concepten, o.a. Dirk Deluxe, University of Dance, FokTop!, Yellow Claw (tot 1 juli 2012), Giocatori, Sjaak, Victim of House en Welle Village. Concepten zijn ontwikkeld door creatief te denken en vraaggericht te werken, waardoor ze aansluiten op de beleving van de doelgroep. Het DB label is vooruitstrevend en blijft periodiek eigen concepten innoveren, door kritische te kijken naar prestaties en tijdig in te springen op relevante ontwikkelingen. Zowel de concepten als de artiesten van het DB Label staan op de agency pagina van deze website.

Sinds 2010 behartigt het DB label als management de zakelijke en artistieke belangen van artiesten in de dance en live scene.